förstörd

Ingen vet något om sömnlösheten
Pusselbitarna som inte passar ihop längre
Och lyckan som inte riktigt fäster

Ska det va så svårt och förstå
Att det hjärta som brinner, det brinner ändå
Och de tårar som rinner, rinnner ändå
Oavsett



För allting är upp och ned och jag orkar inte mer nu..



 


tihi hockey

Ett enda ord:


STOLT




En riktigt stolt bärare av namnet

KRONWALL



mohahah :D


usch å blä

För allt i världen skulle jag bara vija lägga bort min känslighet,feghet, och rädsla och bara se vad som skulle hända, skulle det bli någon förändring eller inte, skulle jag fatta annorlunda beslut emot vad jag gör idag?...ingen ide å grubbla kommer ändå aldrig hända!!



Ååhhh jag e så äckligt glad för din skull, inte för glad för man ska inte bli för glad för då kan det gå åt pipsvängen, men lite glad e jag, bara för att jag älskar att höra din röst i det där tonläget när det har hänt någonting som du bara gått och väntat på eller om någon sagt någonting, det är det absolut bästa jag vet, eller när du kan springa igenom hela korridoren mellan receptionen och cafeterian och bara kasta dig över en och ge en värsta baota kramen precis som om allting annat runt omkring inte finns i närheten just i det tillfället, och när du kommer med det där leendet på läpparna som ingen annan har förutom du....


Också är man sjuk också, det verkligen suger stenhårt, jag kan inte andas, jag har ingen röst kvar, har fett ont i lungorna och hostar som en, ja jag vet inte vad, och ont i huvet har jag också, och feber fram och tillbaka, usch jag hatar å va sjuk, det e så äckligt tråkigt å va helt ensam!


Inga pengar på mobilen fortfarande, får vänta tills studiebidraget kommit, och det suger! hatar att inte ha några pengar,måste faan skaffa mig ett jobb asså, men faan jag pallar inte, hinner inte ens med mig själv, hur faan ska jag hinna med ett jobb också?... och sen har jag inga cigg kvar heller(..nu vet du att jag röker också,förlåt..)...och imorgon är det argumenterande tal i svenska b och inlämningsuppgift på sceniska gestaltningen och sen e det vevax video awards i skolan, och jag känner mig så jävla äckligt stressad så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, sen har jag bara Psykologi provet kvar på fredag och sen ska min Who am I film vara klar och lämnas in för att kunna tittas på på lektionen, och det är torsdag redan och klockan är 00:25, jag kan inte mitt tal, har inte gjort scenläxan, kan inte mitt prov, men däremot e min who am i nästan helt klar.... hoppas jag!


Och du får bara vänta och vänta känns det som hela tiden, men det är ingenting som är med mening, men jag måste verkligen fixa det här nu, jag får inte en till chans i skolan, måste försöka få tillbaka samma lust med innebandyn som förut, måste försöka fixa projekt arbetet, måste fixa ett jobb, måste få mamma att förstå allting, så hon slipper oroa sig hela tiden, måste försöka fixa allt med vännerna, och sen måste jag på något sätt, sätta mig ner och tänka över allting, för jag tror att jag nångång måste förstå att du kanske, kanske på nått litet sätt kan vara jävligt bra för mig....För det är någonting som håller mig kvar, som gör att jag inte släpper taget helt och hållet... men det får ta den tid det tar.....och det är beundransvärt att du förstår...

sucks!

Fuck, jag har baota ont i halsen verkligen, känns som om att hela lungorna följer med upp faaan, å så vill jag inte ha det, hostar faan så mycket att jag får ont i skulderbalden/ryggen... usch jag börjar faan känna mig gammal asså, inte bra vid 18 års ålder, det e så man skäms! usch å fy!!


Bort med förkylningen!!!


Ge mig pengar på min mobil, jag e handikappad utan den!

Dreaming


Åh jag verkligen hatar att inte ha några pengar på mobilen...det suger!


Give me my smile back, på nått sätt saknar jag det yttepytte lilla som var... men just  nu e allt upp och ned och det enda jag just nu skulle behöva är att jag ska fatta hur bra du egentligen, kanske är för mig....


Men jag hatar dom här fuckin jävla känslorna, jag beter mig alltid likadant, kanske dax å bryta mönstret i hela mitt liv och försöka starta om på nytt, typ idag vore en jävligt bra dag för träningen gick faan bra idag asså, sjutk kul med 90: erna, det är som om att glädjen har kommit tillbaka i spelet. Så då är det bara vännerna och skolan som behöver ändras på, för det e ju totalt upp och ned...aja får funtelera vidare imorrn.!


Nu ropar faan sängen på mig - och jag bangar inte!

Pandang och leksand

Jahaja så va man hemma och tillbaka till civilisationen igen!

Stefan & Adam ägde! Dom va bäst. Har aldrig varit så jävla stolt och nervös på en och samma gång. Snyggt klädda,snygga i håret, helt enkelt snyggaste vännerna på tv! ;)

Åh leksand måste vara den mysigaste staden som finns, allting går typ i slowmotion, ingen stressar, allting får liksom ta den tid det tar ungefär, sjukt skönt!
Och har haft så jväla kul med allihoppa, alldeles för mycket alkohol kanske, det det tillhör ju faan, annars blir det juingen riktigt Road Trip, menjag säger då det jag har aldrig suttit så jävla inmosad i en bil...haha men det va mysigt! :)



Men jag säger då det ,   att va hemma med Mamma och Pappa igen slår ändå allting! :)

on our way

Om 17 ½  timmar åker vi till Leksand för att stötta våra två vänner i melodifestivalen!

klockan 16:00 går bilarna, sjukt skönt å komma bort! inte behöva tänka alls på någonting bara vara sig själv med sina vänner!

See you on sunday!




Tack för att du förstår, det är beundransvärt.
Det kommer bli ändring
Jag behöver bara min tid & utrymme..


Blä på världen, men jag har världens bästa killkompis!

Ska man verkligen behöva gråta för att folk verkligen ska förstå ibland...
Är det enda sättet att få folk att verkligen fattat att man menar allvar...
Är det enda sättet att få folk att förstå vad dom verkligen betyder...
Är det enda sättet att få folk att förstå vilket tomrum dom lämnar kvar efter sig...

För det första så pallar jag inte med någon eller några just nu. hela världen är upp och ned och jag vill egentligen bara gå och somna i en buske nånstans där ingen kan hitta mig och vakna upp igen om 5-6 år när alla har vuxit upp och börjar bete sig som vuxna människor. Visst jag är inte guds bästa barn, men ibland börjar jag faan undra vad folk har innanför pannbenet!

Just nu vill jag inte ens åka i helgen, just nu vill jag bara lägga mig under mitt täcke och vakna upp nästa vecka nångång. Jag känner inte ens att det skulle märkas om jag hoppade av, det skulle inte vara nån grej liksom, eftersom att det e 2 och jag, 2 och jag, 2 och jag, jag beter mig som en 7 åring just nu, men det är inte så jävla lätt, och alla säger att dom ska ändra på sig men det händer inte ett jävla skit, alla beter sig likadant ändå, och det är samma visa varje gång och jag pallar inte mer nu..
Jamen du har ju alla, det är säger alla, ja och!? vad faan spelar det för roll att jag har "alla", jag vill inte ha alla, om jag bara fick tillbaka min ängel så skulle hela världen lägga sig tillbaka på plats igen.


Oj hoppsan sa, hej Elisabeth tömmer sin hjärna för hela världen idag....Men allvarligt talat pallar jag inte bry mig, tyck vad ni vill, det är ändå mitt liv, inte erat!


Förlåt, men just nu är alla känslor kalabalik
Och jag vet varken ut eller in.
Men jag står fast vid det jag sagt,
Jag låter inget bara försvinna bort.





Åh vad jag älskar dig, du förstår mig i allt jag överhuvudtaget tänker,känner eller säger,
och oavsett om ingenting är som det varit förut så älskar jag dig så in i bängen,
så som ingen annan kan göra, ingen kan vara som du och jag,
ingen kommer någonsin bli som oss för ingen kommer gå igenom exakt samma saker som oss,
Love of a women, vartenda ord i den låten får mig att lysa upp och tänka på dig!
Ingen kan ha en sån bra vän som du är för ingen har dig på samma sätt som jag!
Killkompis e bättre en tjejkompis, och det är du ett levande bevis på..
Jag älskar dig för att du är den bästa vänskapen som finns!



rosen...:)

Det jag fasade över förut har nu hänt, usch och fy jag vill inte, nu kan man lika bra lägga av helt och hållet!



& imorrn är det alla hjärtans dag, och det känns inte alls bra, för det först är rman luspank och äger typ inte ett jävla öre, och för det andra så hatar jag ändå den där jävla dagen, för jag förstår egentligen inte meningen med att den finns.! Man kan väl vara extra gullig och trevlig på vilken dag som helst, känns bara nördigt att typ hela sveriges jävla befolkning blir äckligt gulliga och trevliga och kärleksfulla på en viss dag som nån mupp som inte ens lever längre har kommit på...usch det e konstigt.!

Men jag håller med det är jätte gulligt och mysigt på alla hjärtans dag, och jag blir alltid lite xtra trevlig mot mamma och då blir hon alltid glad så det e ju positivit!



Men jag vill också ha blombud imorgon...

vill inte..

Jag vill verkligen inte att du ska sluta, det kommer inte bli samma sak utan dig där.
Vissa människor har inte förstått hur bra vi egentligen har dig som har dig där, som finns till där för oss.
Men sluta nu?.. Vi ser ju fram emot Falun med dig, jag vet flera som vill ha med dig, och allra helst jag...


Jag grät inte i 2 timmar i sträck bara för att gråta utan anledning liksom, det  va för att jag vill inte ha någon annan där, det är ingen som skulle kunna mäta sig med dig, och det tycker vi...

Du kan väl hålla ut till efter falun iaf..?


Jag vill inte ens komma ner imorgon, jag kommer ändå bara börja gråta, om det ska tas up och pratas om, jag pallar inte en sån här grej till, kan inte folk bara vara normala, och va glada för det dom har och sluta vara så jävla egoistiska så att vissa människor måste tacka nej till saker...


...Du är ju bästa Coach...

naglar & alla hjärtans dag!

naglar Japp då har man fixat naglar sina igen då, det blev en nagel förlägning till slut. det e faan tur att man kan betala så att man kan bli glad för en stund, plus att man får fina naglar på köpet, alltid lika skönt! :)




Jag är verkligen inte bra på sånt här
och jag mår inte bra av det heller
men samtidigt vill jag inte släppa.
för samtidigt känns det så bra.



& det är alla hjärtans dag imorrn (tisdag),
jag vill också ha blombud bara till mig!





Man kanske ska skicka ett till sig själv,
då är man iaf säker på att man får ett...



...






Som en ängel som ramlat isär i småbitar!










Allting liksom bara är...


upp & ned

Det är någonting,  i allting, som gör att jag inte kan släppa det lilla taget jag har, någonting som gör att jag inte vill släppa det lilla taget jag har....Men samtidigt går jag mellan räddsla och lycka fram och tillbaka!

Känsloknippe - Beskrivbart,  Och det är nog det enda jag kan säga om mig själv! Jag har alldeles för mycket känslor och lyssnar egentligen lite för mycket på mina egna känslor att jag hinner vända dom emot mig själv...



Men du gör så att det är någonting som håller mig fast
Men innerst inne blir jag alltid alldeles för rädd för mig själv.

fucked up

Andningsrum? - Kalabalik artat!



Dagen sög för det första, redan från start. sov en extra timme och gick som en zombie till skolan, kommer dit och har hel glömt bort att jag skulle ha föreställning med sceniska gestaltningen idag och Elisabeth kunde fortfarande inte sina repliker utantill när det endast var en kvart kvar innan föreställningen skulle starta.... Hur som helst är jag tamejfaan bäst på att komma ihåg repliker för jag kunde allihoppa när det väl gällde, sen blev det till att ha äckel hål och beslöt mig för att umgås lite med magnus och malin på manges webbdesign, min livskamrat playahead sög och fuckade bara upp sig så malin och jag drog och käka, och vad händer när man väl kommer till matsalen, då är det JÄVLA SKIT PANNKAKA, totalt jävla värdelös mat verkligen mjöl,mjölk & vatten..mmm, som om vi inte fått skiten nu i typ 3 veckors tid. Sen bar det av till svenskaB lektion med Crippi dude som vanligt, och som vanliga dagar så hatar mitt cp till lärare mig (&Crippi i hemlighet) och klagar såfort jag råkar typ ta ett andetag, vi fick oss en utskällning för att vi svarade på hennes äckel EPOK frågor alldeles för sakta och gav oss en blick som liknade nånting som skulle kunna föreställa " IG i betyg!". Hur som helst blidde det äckel hål igen och iväg på allvarsnack med malin nummer 2 och lösa mina egna problem en aning :), Sen fick jag typ hjärtattack av att jag attackerades av min tanke på att jag inom en halvtimmes tid skulle ha redovisning på Psykologin och papprena mina låg hemma som vanligt. Redovisningen gick ijoförsej bra (jag tror faan att jag har nån utav dom där jävla psyk-sjukdomarna). Sen hittade man en glad Emmy i korridoren och det bär av mot sollentuna, i bussen kommer jag klyftigt på att britta (våran lagledare) fyller år idag så det blidde till att köpa en blombukett åt stackarn som blivit ett år äldre. stopp i rotebro för att köpa cola. Sen pratglada som vi är missar vi tåget och måste ta långsam bussen hela vägen till väsby. Väl framme i väsby, va det ovanligt mycket folk i hallen och kolla på matchen. Matchen sög stenhårt och jag & Emmy va lagom glada över att vi slapp vara med och skämmas! slutresultat 10-2 till motståndarlaget(usch va man skäms. Faaan stolt över å sitta på bänken, "på fel sida")

Bästa kommentarerna däremot:
Anonym 1 - Nu har dom ju ingenting att förlora, varför sätter dom inte in dom 5 bästa spelarna?
Anonym 2 - *Suck* Det här är dom 5 bästa.....!

Sen fick man sig skjuts utav Jennica min vän en bit och sen lite skvaller ifrån helgen. så va dagen helt fullbordad.

Dagens dag sög, och jag vill helst slippa göra om skiten.
Det skulle uppskattas, mycket!
Tack På Förhand!


Ta bort den dumma känslan i magen!
Nu vill jag till Leksand, bort från den här skiten.
Så man kan slappna av i 5 minuter utan skola,tjaffs & tvångstankar


thinking

Jag är alldeles för krävande har jag kommit fram till. och jag tänker alldeles för mycket, och oroar mig alldeles för mycket för små saker, och det är helt onödigt. Totalt jävla onödigt!

Men så här är det alltid varje gång, "Jag och mitt fetto till barndomskompis(rosa&blå på gräsmattan) diskuterade idag en jävla massa... (äckligt skönt och prata med dig igen)...
Det är alltid lika gulligt och trevligt, och bara allmänt fnittrigt i början, och sen blir det som om att man blir alldeles för rädd, för rädd för att släppa in någon så långt in på livet, fast man i samma ögonblicket inte vill något hellre än att göra just det. Och varje gång talar man om för sig själv att inte göra om samma misstag som sist, och ändå sätter man sig själv i den sitsen tillslut i slutändan ändå...varför är det så? Är det verkligen meningen att man ska kunna vara rädd för sina egna känslor?...Du och jag, vi kommer alltid in på dom här sakerna när Alla hjärtans dag börjar närma sig, alltid..haha usch vad vi är patetiska, men lika bra att vara patetiska tillsammans än ensamma..=)


Jag vill ringa,men det är någonting som lägger sig emellan, och nu är telefonen ändå upptagen, och nu är det 33 minuter sen, och nu vill jag inte störa, för du sover säkert redan... förlåt för att jag är som jag är....


Det är för bra för att vara sant

Varför tvekar man alltid?

pandang

pandange Det där är mina vänner! Dom ska vara med i melodifestivalen, och jag är så äckligt stolt! :) och ni får tycka precis vad ni vill alla andra. jag är glad för deras skulle och det borde ni också vara, det är en stor chans för dom, kanske en bra start på något nytt eller stort!!

Jag kommer iaf sakna er massa nu när ni är borta så mycket, för det finns ingen som är som er två...
Och jag vet att alla andra känner likadant, bara det att vissa är alldeles för stolta för att svälja sitt ego och vara glad för andras skull...

Men jag är iaf stolt över att vara ett utav de största och första fanen..:) haha *suckers*



dåtid


mej gammal

Back in the days

Ytseeb & Wolyaj

jbytseeb & wolyaj
BJsysteryster
jåb

Ingen kommer någonsin att kunna älska dig så som jag gör!
Hur allting blev som det blivit kan nog ingen förklara helt och hållet,
men jag antar att det va för att jag älskade dig alldeles för mycket.
Var alldeles för rädd för att förlora dig efter att varit åtskillda i 6 år...

Jag kommer aldrig att släppa dig helt jennifer, Aldrig!
Ingen, ingen vet vad jag exakt tycker och tänker om dig, och det är meningen att det ska vara så.
ibland gråter jag mig till sömns på nätterna för att det inte e som förut längre.
Då det va vi mot världen, Ytseeb & Wolyaj mot allt och alla!
Saknar den tiden, saknar allt med dig.
Men du kommer alltid vara min, oavsett vad folk säger.


...Jag kommer aldrig att sluta älska dig Jennifer Wahlström...

förståelse

Jag behöver bekräftelse, för annars orkar jag inte, ja jag är krävande, men det kommer tillbaka, tro mig! ... Näj, jag tror faan att jag överanalyser alldeles för mycket..?! Jag är en sån där människa som överdriver allting, minsta lilla som händer.. jag förväntar mig alldeles för mycket eller kanske hoppas, vilket som... Men hur faan ska man veta rå?!
Nej jag tänker hellre alldeles för mycket, än att inte tänka alls! Är man känslig och tänker alldeles för mycket och överanalyserar allt så blir det såhär..
Men det är såhär jag är och passar det inte för er så är det bara att skita i det.
Jag blir så jävla irriterad över ingenting! Men kan jag hjälpa att jag bryr mig för mycket eller?
Kan så små saker verkligen att få en att må så mycket bättre när dom samtidigt får en att må så jävla dåligt.?
Jag beter mig alltid, alltid alltid likadant, oavsett, jag förstår inte, det är inte meningen att man ska stöta bort, men det blir så automatisk.
Elisabeth, sitt ner, håll käften och gråt i din ensamhet istället..



Ge mig tillbaka min sommar, min underbara sommar, GE MIG!


Och du bara går därifrån och jag tänker att aldrig mer ska jag älska någon som inte kan älska som jag..
och du vill ha mig fastän du inte kan få mig och jag kan få dig även om jag inte vill ha dig..
och jag vill ha dig fastän jag inte kan få dig och du kan få mig fastän du inte vill ha mig..
för jag tror att jag är lycklig när jag sover
så väck mig aldrig igen...


Människor som oss får inte varandra i slutet..

Kalla det vad ni vill, men det enda som håller mig uppe på fötter är en jävla klubba med en boll och dj19..



herregud, man beter sig som ett 15 årigt nervrak....
 

Jag tänker inte ändra på mig, This is me, Live with it or get the hell out of here…

Med ångest I tanken!



buske?

Hej kompis      -      Det va väl bland det sista jag ville höra...





Förvirrad till tusen och allting är bara upp och ned!




Får man gå och dö i en buske nu eller någonting!





miss this

this

Still dreaming of this shit!

take me back!

missing

kort  långt
Jag saknar mitt hår!

Vems dumma ide var det att klipp av mig allt hår?, usch vad tänkte jag med?
vilket jävla pucko man e...I wanna go back!

think about it

mejemeje2meje3


Can you feel it like this?

Det här är helt jävla absurt, för en enda person på det här jävla jordklotet så utsätts jag? just jag!
Det är som om man vore en jävla magnet av problem!              suck

För jag är som svävandes på moln, och i just detta tillfälle verkar ingen kunna putta ner mig härifrån...

Jag längtar till Leksand, vill bara bort, bort från allt elände och alla idioter som ska föreställa vänner, trodde människor skulle växa upp och bete sig som vuxna människor, men vissa beter sig fortfarande som om dom vore 14 år gamla, och jag är trött på Fjortisar!

Crazy little feelings - är det förbjudet...?