mysar

mysarleee
 Vissa dagar är bara så mycket bättre än andra :)

Snart är det melodifestivalen - och ni kan nog inte hitta större "fan" till Pandang än vad vi är! :) För det är våra vänner :)   
www.skylab.nu/pandang

Bra känslor, sådär äckligt nöjd!
För jag ska aldrig sluta le igen!Med ett leende på läpparna!

mys

mys2mys3mys


Med ett leende på läpparna!

Mys mig!Ibland tycker jag bara om mig själv lite extra sådär i kanten!

Förtrollande nöjd!

Ibland e jag bra söt ...!? :)
och självförtroendet e på topp.


blä

Vad hände? - Det var som om leendet bara försvann!

Usch tillbaka till vardagen

låt mig le :)


vill inte känna

Nu ska  jag vara ärlig - Jag vill inte att ni ska vara med längre, för jag kommer sakna er alldeles för mycket! ingenting kommer bli som vanligt igen, och det har redan börjat ändra på sig.
19 dagar kvar av verkligheten!

Jag vill ha tillbaka sommaren 2005 det bästa och det värsta i mitt liv.


Nej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och looka in bigbrother HAHA =) mohaha!


Knaas min bästa tjej, ibland räddar du mig genom att bara titta på mig!

smileSnurrar du min värld åt mig ?  :)

Deep shit!

Kan det ha varit redan från första början? eller varför just nu?

Hela den här veckan har bara varit sådär gulligt härlig, som om att allting bara klaffat som det ska, en sån där vecka som jag väntat på så länge. i just rätt tillfälle, just när jag behövde någonting nytt som kan få mig att le..

Kan så små saker verkligen att få en att må så mycket bättre... Nä jag överanalyser nog alldeles för mycket hela tiden..?! Jag är nog en sån där människa som överdriver allting, minsta lilla som händer, förväntar mig nog alldeles för mycket eller kankse hoppas, vilket som...Men hur ska man veta?! nej då tänker jag hellre för mycket, än att inte tänka alls!

Absolut världens bästa helg, klart bästa på länge, Svampen & DumDum en hel helg, konstigt nog så funkar vi så äckligt bra ihop, haha lika som faan men ändå så himla olika, förlåt för att jag snodde din sovplats hela helgen chricke!
 

13st på 3 dagar - trodde inte man kunde le så länge i sträck!


Grå

Jag vaknar med tomheten bredvid mig i sängen,
doften av dig har försvunnit bland mitt täcke och mina lakan

Jag minns inte varför jag ligger ensam på mitt lakan
jag minns inte heller vad det är meningen att jag ska känna
mina tankar håller på att bli trasiga..
de lurar mig varje gång det inte är du som ringer

men jag sparar på mina tankar,
eftersom att jag låtsas att jag förstår

....

Jag saknar er.
Men det finns inget vi längre.

 Så vad är det jag egentligen saknar?

Ni trodde att jag inte kände någonting.
Ni trodde att det inte rörde mig.

Tänkte ni på att jag verkligen fanns?
Trodde ni att det inte gjorde ont?

Vet ni?
Jag brydde mig faktiskt...

Jag har lärt mig att....
Det är de små dagliga grejorna som gör livet så spektakulärt.
Jag har lärt mig att...
Under allas hårda skal finns det någon som vill bli uppskattad och älskad.

Vad får mig att tro att jag kan?

Jag har lärt mig att....
att ignorera faktum tar inte bort faktumet.
Jag har lärt mig att....
att ju mindre tid jag har på mig, ju mer får jag gjort.

 ...ses, ska ut och uppfylla mina drömmar...


Life sucks!

Det är alltid bara ni, även fast det kanske inte känns så för er, så känns det så för oss.. Det är alldeles för mycket ni, därför håller jag mig ibland undan, överhuvudtaget, för jag vill inte komma emellan, fast samtidigt vill jag det, jag vet att det e fult, men jag kan inte hjälpa att jag älskar er alldeles för mycket!

Utanför skap!Vissa människor går igenom hela livet och känner sig som 5:te hjulet varenda dag, fast samtidigt känner dom tvärtemot!
Och jag har kommit fram till en sak - Livet suger när ingenting blir som man velat!

förändring


Har du glömt bort mig helt och hållet nu?
Det enda jag någonsin fasade över, blev verklighet.
och jag vet inte hur jag ska klara mig utan..


och jag kan inte sova på nätterna längre!

tihi (: glädjerus

Jag har världens absolut bästa coach någonsin!


iiiiih älska Damjuniorer <3

Hru man dödar en ål!Lille johnny var 8 år och liksom andra pojkar i sin ålder väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med sex fran de andra pojkarna och undrade hur det egentligen gick till. En dag frågade han sin mamma, som blev väldigt generad. Istället för att förklara sa hon åt honom att gömma sej bakom gardinerna en kväll och titta på sin äldre syster och hennes kille. Det gjorde han. Följande morgon beskrev han allting för sin mor. Syrran och hennes kille satt och snackade en stund.Sen släckte han nästan alla lampor. Han började krama och pussa syrran. jag tror syrran började bli sjuk, för hon såg så lustig ut. det måste han också tyckt, för han la sin hand innanför syrrans tröja, precis som en doktor skulle ha gjort. fast han var inte lika duktig som en doktor för han verkade ha problem att hitta hjärtat. jag tror han började bli sjuk också, för snart hade båda två börjat flämta och va alldeles andfådda. hans andra hand måste ha blivit kall, för han la den under hennes kjol. Syrran blev värre. hon började stöna, sucka, grymta och vrida sej så hon nästan trillade av soffan. det var då febern kom. jag vet att det var feber, för syrran sa att hon kände sej riktigt het. till slut fick jag reda på vad det var som gjorde de två så sjuka. En stor ål hade på något sätt krupit in i hans byxor, den bara hoppade ut och stod där. ungefär 25 cm lång, jag svär. han tog tag i den för att hindra den från att smita. syrran blev riktigt rädd när hon fick se den. hennes haka föll ner och hon började skrika på gud och liknande.hon sa att det var den största och längsta hon nånsin sett. jag kunde ha berättat för henne om dom som finns i sjön. syrran blev plötsligt modig och försökte döda ålen genom att bita av huvudet på ålen. plötsligt gurglade hon till och släppte taget om den. jag slår vad om att den bet henne. därefter tog hon tag med båda händerna och höll den stadigt medan killen tog fram en munkorg ur sin ficka och drog den över ålen. syrran la sej tillbaka och särade på benen så att hon kunde få ett saxgrepp om den, han hjälpte till med att lägga sej ovanpå ålen. ålen slog emot av bara farten. syrran började stöna och vrida sej och hennes kille välte nästan soffan. jag anar att dom ville döda ålen genom att mosa den emellan sej. efter ett tag slutade ålen röra sej. syrran och hennes kille suckade stort. killen reste sej och se på fan, dom hade dödat ålen. jag vet att den var död, för den bara hängde där och en del av innehållet hängde ut. syrran och hennes kille var trötta efter kampen, men dom började hångla igen. han började krama och kyssa henne. och se på fan, ålen var inte död. den hoppade rakt upp och började bråka igen. jag antar att ålar är som katter - har två liv eller så. den här gången försökte syrran döda den genom att sätta sej på den. efter tjugofem minuters brottning var ålen äntligen död. jag vet att den var död den här gången, för jag såg killen skala av skinnet på den och spola ner det i toaletten.

smilie

AAAAAAHHHHH jag är med, jag är inräknad!


GLÄDJETÅRAR SÅ DET SPRUTAR! :) ihihihi :)

Fucked up head!

Och det sitter nästan som fastsvetsat i hjärnan! 

- Ge mig en sax så jag kan klippa bort det för jag vill inte ha det där!
Om man börjar gråta för att man måste plugga och inte får träna och kanske missar en viktigt match, vad är det för fel på en då? Och när man inte ens är tillräckligt bra för å spela, så spelar det väl för faan ingen roll. Va glad för att du får vara med överhuvudtaget istället Elisabeth!

jag älskar mitt lag alldeles för mycket -  jag tror jag har blivit beroende av att vara där, för när jag inte är där blir hjärnan som ihopknögglad och jag kan inte tänka klart för en sekund ensengång.


Nånting är helt fuckning jävla vrickat - "werdo fråga" Kan man vara kär i sitt eget innebandylag?

isåfall är jag det, tror jag! eller beroende iaf, av alla dom, det är onormalt, fast å andra sidan säg nånting som är normalt på mig!


och sluta klaga på mig, jag är tjej, jag får tycka synd om mig själv!Det enda jag vill är att få sitta där bredvid dom när dom tar hem hela skiten

Finaste

Hur ska jag kunna möta nåns längtan eller nåns smärta?
Jag vänder mig bort från allt,
då mitt hjärta ännu är allt för sårat för att kunna möta nåns kärlek!

Kompis!

Det är bara du som har den inverkan på mig att få mig att känna känslan, där alla mina muskler och alla min leder drar ihop sig av lycka när du säger någonting eller kramar mig..


Förlåt för att jag älskar dig alldeles för mycket, men jag vill bara att du & jag ska vara som förut igen, utan några som helst problem eller tjaffs, då jag visste exakt hur allting låg till och hur alla andra var mot mig.
Just nu vet jag ingenting, jag vet varken hur du fungerar, eller hur jag fungerar eller varför jag känner som jag gör, men det är samma känsla nu som jag alltid har haft inuti mig, den känslan som fått mig att stanna på det stället där jag alltid stannat, samma känsla jag alltid fått när du överbeskyddar mig utan mening, samma känsla som när du säger saker som du egentligen inte hade velat säga och det är samma känsla när du tror att jag inte läser det du säger fast jag gör det och när du sedan pratat färdigt upptäcker själv att jag redan läst av dig...


För du är det absolut bästa jag har, absolut närmaste, absolut älskvärdast och absolut betydelsefullast, och jag är så jävla äckligt lottad att jag har dig som min vän. ingen kommer nog någonsin att förstå sig på våran vänskap förutom du och jag. för det har alltid varit vänner för alltid redan från start, och jag tänker inte släppa dig nu, jag släpper dig aldrig, för du är den finaste vännen en människa kan ha, och jag har det, för jag har dig och jag vill aldrig missta dig.


- Vänner för alltid -

vad hände sen?

Du gav mig dina onsdagar... men vad hände sen?

Jag vill bara ha tillbaka den som betyder allra mest..

Vänner för alltid - Love of a women?

2006?

Det är 2 januari år 2006?

och jag vill bara tillbaka till 2005, trodde att jag skulle få en helt underbar nyårsafton, men nej nej, 2 misslyckade nyårsaftonar i rad, det e hemskt! bara ställa in sig påp att fixa till nästa års istället tror jag...:)

usch jag vill inte ens att det ska vara 2006, jag är negativ har jag kommit fram till, jag ser inte ens fram emot 2006, jag vill ha 2005, massa minnen, underbart bra minnen,!

år 2005 borde egentligen vara mitt livs sämsta år med tanke på allt stört som har hänt under det jävla året, men det är tamejfaaan bästa året hittills, iaf 2 veckor, kommer aldrig glömma! åååh vill tillbaka!!!


bajs på 2006, ge mig mitt 2005 tillbaka!